Hypotheken

Het kiezen van de juiste hypotheek is een belangrijke beslissing in uw leven met een impact voor vele jaren. Het aankopen en verkopen van een woning is vaak een lastig en ingewikkeld traject. Er komt meer bij kijken dan een bezichtiging en het tekenen van een koopcontract.

Snel & Partners begeleidt u, in samenwerking met onze afdeling makelaardij, tijdens dit gehele traject. Van financi├źle inventarisatie, verkoop huidige woning, aankoop van de gewenste woning tot het inschrijven van de akten bij het kadaster. De vele hypotheekaanbieders met al de verschillende hypotheekvormen maken het u als klant er vaak niet makkelijker op.

Van aflossingsvrije hypotheek, annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek, beleggingshypotheek, hybride hypotheek, levenhypotheek, spaarhypotheek, tot de bankspaarhypotheek. Snel & Partners helpt u bij een passende financiering en zorgt ervoor dat u begrijpt voor welke hypotheek u kiest. Wel zo fijn dat u weet waar u voor tekent.

Ons kantoor is aangesloten bij HypotheekCompany. HypotheekCompany is een landelijke samenwerking van deskundige, onafhankelijk werkende Erkend Hypotheekadviseurs. Met meer dan 100 vestigingen door heel Nederland zijn zij een grote inkooporganisatie waardoor wij u via nagenoeg elke bank het beste tarief kunnen bieden. Ga hier naar HypotheekCompany.nl.

NaarBoven