Particuliere levensverzekeringen

Veel voorkomende particuliere levensverzekeringen

Een levensverzekering is een verzekering welke te maken heeft met uw leven en/of overlijden.

Overlijdensrisicoverzekering

De Overlijdensrisicoverzekering sluit u voor een bepaalde periode. De verzekering keert een gegarandeerd bedrag uit als u of uw meeverzekerde partner in die periode overlijdt. Dit geld kunnen uw nabestaanden gebruiken om in hun levensonderhoud te voorzien.

Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering kent een levenslange looptijd met een bepaalde periode (vaak 30 jaar) waarin premie wordt betaald. De uitvaartverzekering keert een geldbedrag uit direct na overlijden. Daarmee kunnen uw nabestaanden een persoonlijke uitvaart voor u regelen, die bij u past. Uw nabestaanden kunnen het bedrag vrij besteden en op een mooie manier afscheid van u nemen zonder zich zorgen te maken over de kosten.

Lijfrenteverzekering

Met een lijfrenteverzekering bouwt u naast uw AOW en ouderdomspensioen (op te bouwen via uw werkgever) een kapitaal op middels een verzekering waarmee u uw pensioen straks kunt aanvullen.

Bancaire lijfrenterekening

Met een bancaire lijfrenterekening bouwt u naast uw AOW en ouderdomspensioen (op te bouwen via uw werkgever) een kapitaal op binnen een speciale spaarrekening waarmee u uw pensioen straks kunt aanvullen.

Pensioenverzekering

Met een pensioenverzekering bouwt u als DGA of als werknemer via uw werkgever ouderdomspensioen en eventueel nabestaanden- en arbeidsongeschiktheidspensioen op.

Login