De advieswijzer

Kennismaking met de dienstverlening van Financiële Dienstverlening Snel & Partners B.V.

Graag introduceren wij onze organisatie aan u. Wij zijn zeer verheugd dat u overweegt uw belangen op het gebied van verzekeringen en andere financiële diensten door ons kantoor te laten behartigen.

Wij beseffen als geen ander dat het kiezen van een financiële dienstverlener een belangrijke aangelegenheid is. Een keuze waarbij u zekerheid wilt hebben dat u het juiste besluit neemt.

Maar wij beseffen ook dat veel consumenten eigenlijk niet goed weten hoe ze de verschillende financiële dienstverleners kunnen vergelijken. Hoe ze juist díe financiële dienstverlener kunnen kiezen die het beste aansluit bij hun wensen en omstandigheden.

Dat is niet zo verwonderlijk, want eerlijk gezegd gebeurt veel van ons werk buiten uw gezichtsveld. En kunt u dus moeilijk de verschillen in aanpak en degelijkheid beoordelen. En misschien weet u eigenlijk helemaal niet wat wij precies iedere dag voor u doen, wanneer wij zeggen dat wij uw belangen behartigen.

Vandaar dat wij voor onze (nieuwe) relaties een advieswijzer hebben geschreven:

In deze advieswijzer geven wij u een overzicht van de wijze waarop ons kantoor werkt. En wat wij precies voor u doen. Zodat u nog beter kunt beoordelen of u denkt dat wij u van dienst kunnen zijn op een wijze die u past. Wij hopen van harte dat deze kennismaking u bevalt. En als u verdere vragen heeft, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

Download hier onze advieswijzer.

Zo zijn wij u graag van dienst!

Login